Bidder

Wat mooi dat je overweegt om als bidder in te schrijven! Door gebed wordt de loop van de geschiedenis veranderd! Jouw gebed in deze tijd doet ertoe. God reageert op gebed en we laten iets zien van Zijn liefde en betrokkenheid bij mensen.

Als je inschrijft als individueel bidder krijg je regelmatig van een coördinator een lijst met een aantal gebedsaanvragen. We wijzen je een coördinator toe, maar het kan ook zijn dat men zich als gebedsgroep aanmeldt waarbij één van hen zich aanmeldt als coördinator.

Hoewel de namen niet volledig ingevuld worden (slechts voornaam en initiaal), weten wij dat God deze mensen kent. We vertrouwen erop dat Hij jouw gebed kan leiden en dat je gebed effect zal hebben.

Met je coördinator kun je, als je dat wilt, afstemmen hoe je bidt. Doen jullie dat als groep, op vaste momenten, individueel. Er zijn vele mogelijkheden. Het maakt niet uit, zolang er maar gebeden wordt.

Het is belangrijk dat we ook gezamenlijk wat afspraken maken. We willen integer omgaan met gegevens van anderen en we moeten voldoen aan de privacywetgeving. Dit is een rijtje punten die belangrijk zijn:

Sla geen lijsten digitaal of op papier op, langer dan nodig om te kunnen bidden. Zolang je ze bewaart, zorg dat ze veilig opgeslagen zijn.

Als je een nieuwe lijst met gebedsaanvragen krijgt , gooi dan de oude weg.

Stuur geen lijsten door naar anderen, zelfs niet als het gaat om mensen die ook mee willen bidden. Als ze dat willen is dat fantastisch, maar we vinden het belangrijk dat ze dan ook inschrijven op deze site, of zich melden bij jouw coördinator.

De gebedsaanvragen namen die je krijgt zijn behoorlijk anoniem. Mocht je toch een vermoeden hebben om wie het gaat, vragen we je om niet n.a.v. de informatie van Wijbidden.nl contact te zoeken of navraag te doen.

Tenslotte willen we je bemoedigen en bedanken dat je betrokken wilt zijn bij dit initiatief. We zijn er zeker van dat God zal reageren op jouw gebeden.

Wil je mee gaan bidden? Schrijf je dan hier in!